Zeer lichte bewolking25.6 ℃

Witte Installatie B.V. in Ursem

Witte Installatie B.V.

Van IJzersmederij naar totaalinstallateur in Noord-Holland Pieter Jan Witte startte in 1926 met Dorpssmederij Witte en speelde in op de behoefte die er toen al voor de dienstverlening van Witte was. Het werk bestond voornamelijk uit het beslaan van paarden, smeedwerk, kachels en het vervaardigen van kachelpijpen. In 1959 werd het bedrijf overgenomen door zijn drie zoons die het bedrijf hernoemde naar 'Gebroeders Witte'. De broers breidden het bedrijf uit en pakte alles aan wat met techniek te maken had. Zo verkochten en repareerden ze landbouwmachines, auto's, motoren en fietsen, maar verzorgden ook constructiewerk, verwarming, elektra en loodgieterswerk. Daarnaast verkochten ze wit- en bruingoed.

In de jaren '60 ging het goed met de Gebroeders Witte, met name doordat de centrale verwarming en installatietechniek in opkomst waren. Mede hierdoor werd het bedrijf in de jaren '70 opgesplitst in drie bedrijven: 'Witte Wielsport', 'Witte Uitgeest' en 'Witte-Installatie'. Tegenwoordig heeft Witte-Installatie zich als totaalinstallateur gespecialiseerd in complete installaties voor vrijstaande woningen en utiliteitsbouw. Vanzelfsprekend verzorgt installateur Witte ook de afzonderlijke diensten als elektra, loodgieterswerk, centrale verwarming, ventilatie, sanitair en dakbedekking, zink-, en koperwerk. Voor service en onderhoud is een aparte afdeling in het leven geroepen, inclusief storingsdienst. Witte-Installatie bedient zowel de zakelijke, als particuliere markt.

Duurzaamheid
De regelgeving rond duurzame nieuwbouw wordt steeds strenger en dat juichen wij toe. Het is ons dagelijks werk en wij weten dat een investering in een duurzame installatie zich op termijn terugverdient. Meer informatie over duurzaamheid.

Werkgebied
Wij zijn gevestigd in het Noord-Hollandse Ursem en het werkgebied van totaalinstallateur Witte is Noord-Holland, al voeren wij ook installatiewerkzaamheden uit voor landelijke klanten.

Keurmerk
Wij zijn in het bezit van het keurmerk UNETO-VNI en hebben daarnaast een VCA certificering.

Heeft u vragen over onze diensten, neem dan contact met ons op, of bel: 072-502 12 31.

Foto's van Witte Installatie B.V.

Witte Installatie B.V. image 1
Witte Installatie B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Witte Installatie B.V.
Adres
Walingsdijk 16A
1645 RN  Ursem
Telefoon
072-5021231
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Witte Installatie B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map