HEERHUGOWAARD - Plannen voor een droomreis naar Amerika, Canada, Alaska, Australië of Nieuw-Zeeland?


Style in Travel, de reisorganisatie uit Heerhugowaard, organiseert op 14 oktober a.s. een Informatiedag Verre Reizen, waar bezoekers zich kunnen laten informeren over de mogelijkheden voor een droomreis naar één van deze bestemmingen.

“Style in Travel is dé fly-drive specialist, met reizen naar vele Europese bestemmingen, zoals Portugal, Spanje en Italië. Maar wij zijn ook gespecialiseerd in bestemmingen buiten Europa. Onder onze organisatie vallen een drietal verre reizen specialisten: GoAmerika (www.goamerika.nl), GreatLakes-Travel (www.greatlakestravel.nl) en GreatPacific-Travel (www.greatpacifictravel.nl). We snappen dat reizigers naar deze bestemmingen geen standaardreis uit een boekje willen. Daarom is persoonlijk advies voor deze bestemmingen heel belangrijk. Onze klanten krijgen van ons een reis die volledig voor hen op maat is gemaakt”, aldus Otto-Mark Schaap, directeur en eigenaar van Style in Travel.

“De landenspecialisten van GoAmerika, GreatLakes-Travel en GreatPacificTravel hebben zelf uitgebreid door de bestemmingen gereisd en informeren onze reizigers dan ook echt uit eigen ervaring. Zo wordt iedere reis die wij boeken anders, aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant.

Op de Informatiedag Verre Reizen zullen de landenspecialisten aanwezig zijn om bezoekers uitvoerig te informeren over onze verre bestemmingen. Er worden presentaties gehouden en er is een Canadese camper te bezichtigen. Voor wie persoonlijk reisadvies wil, is er de mogelijkheid om een afspraak in te plannen met één van de specialisten voor Amerika, Canada. Alaska, Australië of Nieuw-Zeeland.

Voor deze informatiedag werkt Style in Travel samen met Rondreisopmaat.nl. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in reizen op maat naar Zuidelijk Afrika. Ook voor informatie over deze bestemmingen kan men op zaterdag 14 oktober terecht op de Informatiedag Verre Reizen.

De Informatiedag Verre Reizen wordt gehouden op 14 oktober in Heer Hugo te Heerhugowaard.

De toegang is gratis, uitsluitend na aanmelding via www.styleintravel.nl/infodag.