Bewolkt14.2 ℃

Strak Schilderwerken in Noord-Scharwoude

Strak Schilderwerken – Noord ScharwoudeU zoekt een schilder voor schilderen in of om het huis, omdat dit schilderwerk maar blijft liggen? Kozijnen die al tijden wat kaal zijn, dat schilderen binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, het plafond dat nodig moet worden gewit? Of die houten vloer die nu wel weer eens een laklaag kan gebruiken?

Allemaal voorbeelden van schilder klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.

Ook voor grotere projecten met betrekking tot schilderen, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, zijn wij beschikbaar. Naast bovengenoemde kleinere schilderklussen zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals het complete schilderwerk van bijv. bedrijfsgebouwen en woningbouwprojecten. Voor deze grotere schilderprojecten werken wij samen met partners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Daarom Strak Schilderwerken in Noord Scharwoude

Door onze ruime ervaring bieden wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aan. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.

Ook qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw klus bepalen. Goed inkopen scheelt u dus veel geld. U zult merken dat, wanneer wij een offerte voor u hebben gemaakt, onze offerte scherp en concurrerend is, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op.

Foto's van Strak Schilderwerken

Strak Schilderwerken image 1
Strak Schilderwerken image 2

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
Juliana van Stolbergstraat 51
1723 LC  Noord-Scharwoude
Telefoon
06-53979534
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Strak Schilderwerken. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map