Lichte regen8.2 ℃

Sprookjeswonderland Enkhuizen B.V. in Enkhuizen

Bezoekadres:

Sprookjeswonderland Enkhuizen B.V.

Kooizandweg 9
1601LK Enkhuizen
0228-317853
info@sprookjeswonderland.nl
http://www.sprookjeswonderland.nl

Sprookjeswonderland Enkhuizen B.V.

Het geheim achter de betovering
Achter iedere betovering schuilt de inzet van een hecht team van medewerkers. Wat ooit begon in 1973 met één man die voor de grap een kabouterpop maakte, is nu uitgegroeid tot een volwaardig attractiepark. Niet met een toverspreuk zoals in sprookjes, maar met heel veel inspanning en inzet.

Nog altijd is de oprichter dagelijks actief binnen het bedrijf. Tegenwoordig heeft hij echter vele medewerkers om zich heen verzameld, ieder met z'n eigen kwaliteiten. De dagelijkse leiding is in handen van vier mensen, die ook tekenen voor de ideeën, ontwerpen, uitvoering en techniek van nieuwe projecten.

Inmiddels is er wel het nodige veranderd. Kijk maar eens naar de reus zoals die in 1981 in het park lag en vergelijk dat maar eens met nu.Eén ding is echter nooit veranderd; de betovering die af te lezen is op al die blije kindergezichtjes.

Foto's van Sprookjeswonderland Enkhuizen B.V.

Sprookjeswonderland Enkhuizen B.V. image 1
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Sprookjeswonderland Enkhuizen B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map