BOVENKARSPEL - Bijna kon KGB zondag de derde overwinning van het seizoen bijschrijven, maar in de strijd tegen het hoog geklasseerde SEW ging het in de slotfase toch nog mis. Onder stormachtige omstandigheden eindigde het in Bovenkarspel in 2-2.

De gasten uit Nibbixwoud zullen na afloop opgelucht hebben adem gehaald al gingen zij voorafgaand aan het duel voor de winst. Dat resultaat had immers zomaar de koppositie in de 3e klasse A kunnen opleveren voor de ploeg van trainer Jeroen Slaager. SEW speelde ook niet eens zo slecht, maar het eveneens goed voor de dag komende KGB van trainer Piet Wiersma sloeg op de juiste momenten toe.

Zowel in de eerste helft als na rust wist de Bovenkarspelse formatie via Pedro Raven en Kevin El Amrani te scoren en leek men op weg naar de overwinning. Door treffers van Mitch Rekveld en Stan Tol waarvan de laatste ver in de zeven minuten blessuretijd die werd toegeknd sleepten de gatsen toch nog een punt uit het vuur.