HEINO - Na drie gelijke spelen en drie nederlagen heeft De Zouaven eindelijk de eerste zege van het seizoen binnen. Op bezoek bij Heino in Overijssel was Yunus Bacaksiz de gevierde man bij de Grootebroekers door beide doelpunten voor zijn rekening te nemen: 1-2.

Het was een mooie opsteker voor de ploeg van trainer Johan Rutz die de laatste weken al de nodige progressie zag in zijn ploeg. Hij zag bacaksiz na een kleine twintig minuten de score openen na een prima aanval. Om onverklaarbare redenen werd nog voor de rust een treffer van Max Boukens afgekeurd.

Na de rust maakte Bacaksiz met een fraaie treffer alsnog het verschil. De Zouaven raakte hierna even de grip kwijt, waardoor de thuisploeg via Kuiper kon tegen scoren, maar men wist de drie punten over de streep te trekken.

Komende zondag speelt de Rutz-equipe thuis tegen Be Quick 1887 uit Haren.