GROOTEBROEK - VIOS wacht nog altijd op de eerste zege in de eerste klasse nadat het zondag met 3-1 onderuit ging bij De Zouaven. Bij de gasten uit Warmenhuizen was men na afloop vooral slecht te spreken over het voortdurende weifelende optreden van scheidsrechter Greveling.

De arbiter nam dan ook een paar zeer discutabele beslissingen waarbij hij niet alleen zijn vlaggende assistent negeerde, maar in de tweede helft ook nog eens twee spelers van VIOS wegstuurde met een makkelijk gegeven tweede gele kaart.

Daarvoor had de thuisploeg in de eerste helft de score geopend middels een afstandsschot van Mees Dudink. Kort na de rust kwam VIOS op gelijke hoogte toen Sem Dekker scoorde op aangeven van Sam Bruin. VIOS zat op dat moment goed in de wedstrijd zelfs toen het met een mannetje verder moest na de tweede gele kaart voor Luuk Borst na een licht vergrijp. Toch was het de Zouaven dat in de slotfase de zege greep en opnieuw gebeurde dat door een streep van Dudink. Nadat ook Maarten bLankendaal was weggestuurd zorgde Jrry Olivier in de blessuretijd zelfs nog voor de 3-1.