GROOTEBROEK - Bij de start van de Vierde Divisie is De Zoauven onderuit gegaan tegen het uit de Derde Divisie gedegradeerde Westlandia. In een doelpuntrijk duel zegevierden de Naaldwijkers met 2-4.

Daar zag het in de openingsfase zeker nog niet naar uit want De Zouaven opende sterk. Via nieuwkomer Anthony Sabajo was men al snel op voorsprong gekomen en men kreeg meer mogelijkheden. Naarmate de eerste helft vorderde leek de thuisploeg de grip te verliezen en dat wordt bevestigd als keeper Schooneman eerst nog wordt gered door de lat, maar kort daarna moet capituleren op een inzet van Verbeek.

Een handsbal van Sabajo zorgt direct na rust voor een achterstand en het is Van Uunen die de strafschop verzilverde. Via Valies wordt het in de 68e minuut zelfs 1-3. Invaller Boris Crnogorcevic lijkt het nog even spannend te maken, maar in de counter beslist Sendoya het duel: 2-4.