GROOTEBROEK - Een zeer gehavend De Zouaven, trainer Johan Rutz moets het opnieuw doen met een groot aantal junioren, bleek zondag niet opgewassen tegen TOGB. De gasten uit Berkel en Rodenrijs hadden meer ervaring, speelden slimmer en zegevierden met 0-3.

Het is al weken puzzelen voor Rutz, zo ook voor de wedstrijd van zondag nadat afgelopen week ook Brian Sikkens nog eens uitviel met gescheurde enkelbanden. De oefenmeester zag dat zijn ploeg er alles aan deed, en vol de strijd aanging, maar de ervaring van de tegenstander gaf de doorslag die kort voor de rust via Zandbergen aan de leiding kwamen.

TOGB was nog niet eens zoveel beter, maar sloeg wel op de juiste momenten toe. In de tweede helft deed men dit via twee benutte strafschoppen van achtereenvolgens Steerneman en Paternot: 0-3.