GROOTEBROEK - De Zouaven en SJC hebben elkaar zondag niets toegegeven. In een enerverende pot speelde men met 2-2 gelijk waarbij alle doelpunten al voor rust vielen.

Het was een slechte start voor de ploeg van Johan Rutz want binnen een kwartier keek men al tegen een 0-2 achterstand aan door doelpunten van Wesley Haasnoot en Tom Duindam. Op De Kloet was de thuisploeg in ieder geval wel wakker geschud want na die periode was het De Zouaven wat domineerde. Dennis van Tricht zorgde al heel snel voor de aansluiting en kort voor de rust was Thomas Hand het eindpunt van een prima aanval: 2-2.

Deze stand bleef uiteindelijk staan omdat Jordy Brouwer zijn inzet op de paal zag belanden en vervolgens Duijn, Jansen en Basaksiz de bal niet langs keeper Hoogervorst kregen.