GROOTEBROEK - De Zoauven en Purmersteijn zijn woensdagavond een puntendeling overeengekomen. Op Sportpark De Kloet eindigde het hoofdklasse duel in 2-2. Alle doelpunten vielen na rust

Met dat resultaat was de thuisploeg het meeste tevreden. Het team van trainer Johan Rutz was gehavend en had enkele A-junioren in de basis staan. Zo maakte basisdebutant Boris Crnogorcevic na een uur spelen de gelijkmaker kort nadat Thomas Schaap de Purmerenders op voorsprong had gebracht.

Nog eens drie minuten later zorgde Schaap met een fraaie knal van twintig meter ook voor de 1-2 en leek de ploeg van Mo El Bouziani op weg naar de zege. De mee opgekomen Alex Wagenaar wist in de slotfase toch nog een punt te redden voor De Zouaven: 2-2.