Bewolkt19.2 ℃

SkiRun Indoor Skischool in Heerhugowaard

SkiRun Indoor Skischool

Wij zijn dé indoor skischool in Heerhugowaard.
Onze uitdaging is om je nog meer van je wintersport te laten genieten.

Het ziet er altijd zo makkelijk uit dat skiën en snowboarden, en natuurlijk kan je het je zelf aanleren. Maar uiteindelijk blijkt dat de basis en de verdere techniek toch moeilijker is dan gedacht en blijft het eeuwig zonde als die basis niet meteen goed is aangeleerd.

Dus ga je voor het eerst skiën of snowboarden, of loop je tegen bepaalde moeilijkheden aan? Reserveer dan snel je lessen bij SkiRun want een betere voorbereiding op uw wintersportvakantie is er in Nederland niet! Zoveel meer plezier met de juiste techniek!

SkiRun biedt meerdere lespakketten aan die goed aansluiten bij jouw specifieke wensen, uiteraard kunnen wij je altijd adviseren over het aantal lessen. Wil je er 1 of wil je er een hoop? Voor elk budget is er een oplossing. Wil je eens komen kijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Je bent van harte welkom! Houd onze openingstijden wel even in de gaten. In het voor- en naseizoen zijn wij nog niet alle dagen open.

De eenvoudigste manier om erachter te komen of skiën of snowboarden wat voor je is, is om het zelf te doen. Tijdens de proefles krijg je de belangrijkste info en tips om snel verder te kunnen. Praktisch en leerzaam!

Foto's van SkiRun Indoor Skischool

SkiRun Indoor Skischool image 1
SkiRun Indoor Skischool image 2

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
J.J.P. Oudweg 8
1703 DE  Heerhugowaard
Telefoon
072-5745729
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over SkiRun Indoor Skischool. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map