Bewolkt19.2 ℃

Rubens Interieurbouw in Purmerend

Rubens Interieurbouw

is een veelzijdig interieurbouw bedrijf dat interieuren op maat ontwerpt, produceert en plaatst bij de klant. Door deze kerntaken in eigen bedrijf uit te voeren, blijven de lijnen kort wat uiteindelijk het product ten goede komt. Rubens Interieurbouw werkt met vaste partners waarmee we samen tot het gewenste resultaat komen.

In de werkplaats zijn wij in staat om een product van A tot Z te bouwen, van kleur te voorzien en af te werken, waarna het door onze eigen mensen vervoerd en geplaatst wordt. Onze klantenkring bestaat uit zowel bedrijven als particulieren. Voor bedrijven bouwen we veelal in restaurants, winkels en praktijken. Bij particulieren bouwen we o.a. keukens, inloopkasten en meubels op maat.

Rubens Interieurbouw verzorgt ook complete verbouwingen. Voor alle werkzaamheden werken wij met vakmensen, waarbij wij, als we van onderaannemers gebruikmaken, de gehele coördinatie doen.

Persoonlijk
Overleg en meedenken met de klant is belangrijk voor het gewenste resultaat. Na een persoonlijk gesprek in onze showroom of op locatie, waarbij we diverse materialen en interieuroplossingen kunnen laten zien, volgt een vrijblijvende offerte met eventueel tekeningen.

Foto's van Rubens Interieurbouw

Rubens Interieurbouw image 1
Rubens Interieurbouw image 2

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
Flevostraat 60
1442 PZ  Purmerend
Telefoon
0299 436360
Mobiel
0625535454
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Rubens Interieurbouw. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map