Onbewolkt24.3 ℃

PSYt in Heerhugowaard

Welkom bij Praktijk PSYt

Bij de praktijk PSYt helpen we graag op een manier die het beste past met psychologische hulp zoals EMDR, gesprekken, internet- en hypnotherapie.

Mijn naam is Tineke Bontes en ik ben gecertificeerd EMDR therapeut. PSYt is mijn eigen praktijk voor psychologische hulpverlening; persoonlijk, betrokken, een deskundige behandeling op maat.
Naast EMDR en cognitieve therapie wordt er bij de behandeling gebruik gemaakt van ontspanning, trance en hypnotherapie. Ook kan er gebruik gemaakt worden van oefeningen.
In 2014 is er samenwerking met de samenwerkende PDS therapeuten tot stand gekomen voor clienten met 'prikkelbare darm syndroom'De basis voor dit therapeutisch werk wordt gevormd door jaren ervaring als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) met werkervaring binnen het algemeen ziekenhuis- en psychiatrische klinische psychiatrie. Hierna volgde jaren op deeltijdbehandeling als sociotherapeut en poliklinische behandeling bij RIAGG Den Helder. In deze tijd heb ik mijnexpertise uitgebreid met cognitieve- en internet therapie.

Opleiding en ervaring:
Ik ben naast therapeut, sinds 1998, bevoegd docent binnen beroeps- en volwassen educatie. Ik kan worden ingezet voor gerichte scholing, en is ook geregistreerd trainer “Omgaan met de meldcode Huiselijk Geweld”

Extra skills / expertise:
- Language: English.
- Experience in working with refugees and translators
- AGB code van de praktijk: 90-58071
- AGB-code T.Bontes: 90-049679 code kwalificatie 9021
- BIG registratie nummer: 29008142230 ?

Vanwege de ruime ervaring met crises, expertise op diverse gebieden en werkzaamheden als ondersteuner bij psychische problemen (POH-GGZ), zijn er eigenlijk geen contra-indicaties voor behandeling.
Hierdoor kan iemand met enkelvoudige - maar ook met complexe en meervoudige problematiek bij PSYt terecht.

Foto's van PSYt

PSYt image 1
PSYt image 2

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
Stationsplein 49
1703 WD  Heerhugowaard
Mobiel
06-55334494
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over PSYt. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map