Bewolkt14.2 ℃

Shiatsu & Meer in Hoogwoud

Shiatsu & Meer

Je wilt nu iets veranderen in je leven, maar je weet niet wat? Je hebt het gevoel dat er meer uit het leven te halen valt, maar hoe? Je wilt wel veranderen, maar je kan de stappen niet maken? Je krijgt daardoor van die onverklaarbare kwaaltjes.

Je loopt vast en weet niet hoe dat komt. Waarschijnlijk ben je niet bij je eigen IK en ver verdwaald van je eigen uniekheid.

Door ontspanning kan je dichterbij jezelf komen. Door lichte, liefdevolle aanraking en het stellen van open vragen kunnen we samen tot de kern komen waar jij tegen aanloopt. In een traject kom je achter de dingen die je wilt, kom je erachter wat je wilt veranderen, ga je de stappen wel maken. Raak je van je kwaaltjes af. Misschien wil je wel alleen ontspanning en nog niet de oorzaak aanpakken of wil je van je lichamelijke klachten af zijn voor dit moment. Ook dan ben jij welkom in Praktijk Leef Bewust. Met een shiatsu behandeling, een ontspanningsmassage en reiki behandeling worden lichamelijke klachten minder en wordt het lichaam aan het werk gezet om zichzelf weer te gaan helen. Met bewegen of via meditatie kom je tot rust en vandaar uit kan je weer verder gaan met de dingen die jou bezig houden.

Foto's van Shiatsu & Meer

Shiatsu & Meer image 1
Shiatsu & Meer image 2

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
Oeverwal 67
1718 DB  Hoogwoud
Mobiel
06-28562851
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Shiatsu & Meer. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map