Bewolkt14.2 ℃

Nagelsalon Het Hofje in Hoorn nh

Nagelsalon Het Hofje

Gelnagels worden gezet met gel dat in de lamp uitgehard wordt. Dat kan voor bepaalde klanten ervaren worden als heet of pijnlijk. Gelnagels zijn wat zachter dan acrylnagels maar zijn net zo stevig en mooi. Ze kunnen daarna gewoon gelakt worden als natuurlijke nagels. Deze nagels zien eruit als natuurlijke nagels.

Acrylnagels worden gezet met acrylpoeder en vloeistof dat tijdens het zetten al uithard. Acrylnagels worden standaard gezet bij nagelbijters, omdat dit product harder is dan gel. Dus het bijten gaat niet zo goed meer. Acrylnagels kunnen na het zetten gewoon ook gelakt worden. Deze nagels zien eruit als natuurlijke nagels.

Gellakken blijven 2 á 3 weken goed zitten en we kunnen daar ook de nagels mee verstevigen. Gellak hardt uit in de lamp en daarom kunt u de nagels gewoon gebruiken zonder dat het beschadigt. Ook met gellak kunnen we de art doen, wat een mooi effect kan geven aan de nagels.

Heeft u nog vragen neem dan vrijblijvend contact met me op en ik beantwoord uw vraag. Hopelijk zie ik u dan ook in mijn salon voor een behandeling. Want er is meer mogelijk dan menigeen weet.

Foto's van Nagelsalon Het Hofje

Nagelsalon Het Hofje image 1
Nagelsalon Het Hofje image 2
Nagelsalon Het Hofje image 3
Nagelsalon Het Hofje image 4

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
Smetanahof 7
1628 SP  Hoorn nh
Mobiel
06-25168687
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Nagelsalon Het Hofje. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map