Bewolkt14.2 ℃

Kringloopwinkel RataPlan Wieringerwerf in Wieringerwerf

Kringloopwinkel RataPlan Wieringerwerf

Klanten van kringloopwinkel RataPlan snuffelen soms uren door de stellingen en gaan op zoek naar dat ene bijzondere boek, die unieke plaat of kledingstuk. In kringlooptermen wordt dat ook wel schat zoeken genoemd. RataPlan opende op 1 juni 2015 de deuren in Wieringerwerf van de toentertijd 16e kringloopwinkel. Ondertussen zijn het er al 23! Het pand aan de Medemblikkerweg heeft een winkeloppervlakte van ruim 1.800 m2. Het enorme magazijn is daarbij niet eens meegerekend. Dat je in deze grote winkel schatten kunt vinden staat dus buiten kijf. RataPlan Wieringerwerf is een ruim opgezet pand vol mooie spullen. Het is gelijkvloers waardoor het goed toegankelijk is. Bij binnenkomst tref je direct het kleingoed en de curiosa. Doordat de winkel zo ruimtelijk is opgezet is het direct duidelijk waar de kleding- en boekenafdeling zich bevinden. Het mooie aan kringloop shoppen is dat je van tevoren niet weet wat je aantreft. Mensen zijn iedere keer weer verbaast wat ze allemaal kunnen kopen voor een fractie van wat er ooit nieuw voor is betaald.


RataPlan biedt aan ruim 20 mensen uit de gemeente Hollands Kroon een werkplek. Daarnaast biedt Rataplan werkervarings- en stageplaatsen. Het team in Wieringerwerf is hoofdzakelijk samengesteld in samenwerking met Noorderkwartier uit Schagen. De medewerkers hebben intussen allemaal hun eigen specialisme gevonden binnen de winkel. Neem bijvoorbeeld Ineke, die alle bezoekers vriendelijk te woord staat bij de kassa. Ineke zit al lang in het team van Wieringerwerf en is inmiddels een vast gezicht in de winkel. Je bent lekker aan het winkelen, maar bent even toe aan een pauze? Bij RataPlan Wieringerwerf is er een gezellige hoek gecreëerd waar de klanten gezellig een kopje koffie kunnen drinken. Kringloopwinkelen wordt zo wel heel leuk. Ontdek het zelf!


www.rataplan.com

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
Medemblikkerweg 6b
1771 SC  Wieringerwerf
Telefoon
088-8282782
Mobiel
06-18601537
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kringloopwinkel RataPlan Wieringerwerf. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map