Licht bewolkt19.0 ℃

Jade Natuursteen in Heerhugowaard

Jade Natuursteen & Tegels

heeft zich gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van natuurstenen vloeren en tegels voor zowel binnen als buiten. Daarnaast heeft Jade Natuursteen & Tegels diverse artikelen voor het aankleden van de badkamer, zoals wastafels en douchebakken. Ook voor een kraan of sifon kunt u bij ons terecht. Daarnaast leveren wij vensterbanken of dorpels uit voorraad! Bel ons: 072-5712263 of bezoek onze showroom aan de Galvanistraat 24 in Heerhugowaard.

Onze ervaring is dat klanten het prettig vinden om de complete verbouwing onder te brengen bij één aannemer. Wij bieden u daarom een compleet pakket. Wij geven u allereerst advies op maat en helpen u vervolgens ook met het slopen en verwijderen van bestaande vloeren en muren. Daarna leggen wij alles opnieuw aan en ook voor de installatie van apparatuur wordt gezorgd. Wilt u een vloerverwarming? Geen probleem onze vakkundige medewerkers plaatsen het en werken alles netjes af.

Alles onder één dak dus! Uiteraard met de daarbij behorende garanties. Vakmanschap is hierbij een must is en daar staan wij garant voor. Komt u daarom snel langs in onze Showroom en laat u inspireren en overtuigen door de prachtige opstellingen die wij in onze showroom hebben staa

Foto's van Jade Natuursteen

Jade Natuursteen image 1
Jade Natuursteen image 2

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
Galvanistraat 24
1704 ST  Heerhugowaard
Telefoon
072-5712263
Mobiel
0620630310
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jade Natuursteen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map