Licht bewolkt9.3 ℃

Het Slaaphuys in De Goorn

Bezoekadres:

Het Slaaphuys

Wieder 35
1648GA De Goorn
0229 236608
info@hetslaaphuyshoorn.nl
http://www.het-slaaphuys.nl/

Het SlaapHuys


is een actief bedrijf met een flexibele instelling en een persoonlijke benadering. De bedden- en linnenspeciaalzaak wordt gerund door Ramon Braas. Zijn aanpak is anders! Service, naar de klant luisteren en een perfecte prijs kwaliteit verhouding staan hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots dat dit door de consument na ruim 90 beoordelingen wordt gewaardeerd met een 9,2.

Een aanpak die zich uit in zorg, aandacht en tijd voor iedere klant om zo het gewenste resultaat te behalen. De testruimte geeft de klant de mogelijkheid om de diverse soorten matrassen te testen. Ook kan Ramon de klant doormiddel van de testmatrassen de verschillen uitleggen van de opbouw van een matras en de gebruikte materialen.

De leveranciers waar wij mee werken leveren hoogwaardige, maar wél betaalbare kwaliteit. Geen acties zoals; 2 halen 1 betalen of ineens € 1000,- euro van de prijs afhalen. Wij werken gewoon met een uitstekende prijs/ kwaliteits verhouding en leveren daar ook nog eens veel extra service bij. U krijgt dan ook 5 tot 10 jaar fabrieks garantie en 90 dagen omruil garantie.

Naast onze slaapafdeling hebben wij ook een bed- en badlinnen afdeling met merk artikelen zoals Vandyck, Bonnabenelux, Domellin, Yellow, AaBe en Citta Design.

Overtrekken, lakens, dekens, kussens, dekbedden enz. Alles is op voorraad in 7 kleuren. Zit uw kleur of maat er per ongeluk niet tussen, dan hebben wij deze binnen 48 uur voor u in huis.

Wist u dat u onze kussens altijd vrijblijvend thuis mag testen?

Ik nodig u van harte uit in mijn winkel om u een goed en vertrouwd advies te geven.

Het SlaapHuys
Wieder 35
1648 GA DE GOORN (Pand ROKO)

Foto's van Het Slaaphuys

Het Slaaphuys image 1
Het Slaaphuys image 2
Het Slaaphuys image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Het Slaaphuys. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map