Bewolkt8.0 ℃

Het Coffy-Huys in Enkhuizen

Bezoekadres:

Het Coffy-Huys

Westerstraat 92
1601AM Enkhuizen
0228-325899
info@coffy-huys.nl
https://www.coffy-huys.nl

Het Coffy-Huys

Wij zijn Moniek Schooneman – Edelenbosch en Marieke Schooneman, in 2007 zijn wij samen Het Coffy-Huys gestart. Een gezellige winkel met heerlijke, mooie en leuke producten. Van natura zijn wij al enorme theeleuten (zowel het thee drinken als het leuten gaat ons goed af). Vervolgens zijn wij ons gaan verdiepen in de koffie, we hebben veel geproefd, gezien, geroken en zijn bij onze vaste koffiebrander terecht gekomen: Coffeexperts.

Koffiebrander
Coffeexperts is onze vaste brander en brandt wekelijks onze koffie op bestelling, doordat wij wekelijks koffie geleverd krijgen en alleen hetgene gebrand wordt dat nodig is, is de koffie altijd vers en dat proef je! Wij zijn trots op onze brander en de kwaliteit van onze koffie.

Webwinkel
Vanuit het toeristische Enkhuizen kwam vaak de vraag of wij nog meerdere vestigingen hebben of een webwinkel. Met onze vestiging in Hoorn hebben wij voldaan aan een breder draagvlak van ons prachtige assortiment. De webwinkel maakt het mogelijk om vanuit heel Nederland kennis te maken met onze mooie producten. Indien gewenst verzenden wij ook naar het buitenland. Indien jouw favoriete product niet te vinden is, in onze webwinkel, laat het ons weten via het contactformulier, wie weet kunnen wij het toevoegen aan het online assortiment en eventueel nog aan jouw bestelling.

Let op, wil je een product afhalen in onze winkel laat het ons weten! Het kan zijn dat het product niet bij beide vestigingen op voorraad is. Om teleurstellingen te voorkomen, geven wij jouw graag advies over waar het product afgehaald kan worden.

Foto's van Het Coffy-Huys

Het Coffy-Huys image 1
Het Coffy-Huys image 2
Het Coffy-Huys image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Het Coffy-Huys. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map