Matige regen10.7 ℃

Handelsonderneming Herge in Oudkarspel

Bezoekadres:

Handelsonderneming Herge

Lorrie 2
1724BL Oudkarspel
0226-340723
info@herge.nl
http://www.herge.nl

Handelsonderneming Herge

Verkoop pallets
Wij verkopen gebruikte en nieuwe pallets in alle voorkomende standaardafmetingen. Of het nu gaat om grote of kleine hoeveelheden, in een zware of lichte uitvoering, wij kunnen u een geschikte pallet leveren. Naast houten pallets verkopen wij ook kunststof pallets, palletranden en tabaksdozen.

Levering van pallets die een Heat-Treatment (conform ISPM15) behandeling hebben ondergaan voor de export naar landen buiten Europa kunnen wij ook verzorgen.

Pallet keuze
Ieder produkt en/of produktieproces stelt andere eisen aan een pallet. We proberen een goed beeld te vormen waar pallets bij onze de klanten mee te maken krijgen. Hoeveel gewicht moet de pallet kunnen dragen, moet de pallet droog zijn, vindt de opslag plaats in magazijnstellingen, is er transport over rollenbaan, wordt er gebruik gemaakt van een pompwagen of gebruikt men alleen een heftruck, komen er dozen, zakken of losse producten op de pallets te staan, etc. Deze gegevens nemen we als basis voor de te leveren pallets.

Foto's van Handelsonderneming Herge

Handelsonderneming Herge image 1
Handelsonderneming Herge image 2
Handelsonderneming Herge image 3
Handelsonderneming Herge image 4
Handelsonderneming Herge image 5
Handelsonderneming Herge image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Handelsonderneming Herge. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map