STEDE BROEC - Hoe is het om jouw dagelijkse activiteiten vanuit een rolstoel te ervaren? En welke drempels kan je tegenkomen in je eigen gemeente? Leden van de werkgroep toegankelijk Stede Broec gaan op donderdag 10 oktober graag met mede inwoners van Stede Broec hierover in gesprek en wat zij hieraan doen. De werkgroep staat de 10e oktober met een marktkraam in winkelcentrum Streekhof. Kom gerust langs de kraam en geef ook aan waar u tegenaan loopt.

Samen op weg naar een drempelvrije gemeente
De werkgroep toegankelijk Stede Broec denkt en kijkt met de gemeente mee om zoveel mogelijk drempels weg te halen. Denk aan drempels op straat en in openbare gebouwen of drempels die inwoners die slechter zien ervaren bij informatie die bijvoorbeeld staat op de website van de gemeente. Samen met meerdere afdelingen van de gemeente zijn richtlijnen opgesteld voor meer toegankelijke openbare ruimtes en gebouwen die in eigendom van de gemeente zijn.

Wie kijkt er op een andere manier met ons mee?
Versterking voor de werkgroep is welkom! Denk je graag mee om jouw gemeente toegankelijker te maken? Meld je dan aan via toegankelijk@stedebroec.nl. bij Ehud Aloni kun je meer informatie inwinnen via 06 – 509 46 821.