STEDE BROEC - Ervaar het zelf met JouwSportPas (JSP)

Houd je van sporten en/of wil je eens wat nieuws proberen? Doe dan mee met JouwSportPas (JSP) voor kinderen en maak kennis met een (nieuwe) sport! Door middel van de JSP hoeven kinderen niet direct lid te worden van een club, maar maken op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met (een) sport.

Groot aanbod

Team Sportservice heeft alle sportaanbieders en verenigingen uit jouw gemeente gevraagd om leuke kennismakingslessen voor hun sport te organiseren. Er is dus een groot aanbod waaruit je kunt kiezen.

Hoe werkt het?

Je kunt uit veel sportactiviteiten kiezen en mag zelf weten aan hoeveel activiteiten je mee wilt doen. De kosten voor deelname zijn in de meeste gevallen €6 voor 4 kennismakingslessen bij één vereniging. Misschien is het leuk om iets te doen wat je al kent, maar nog nooit hebt gedaan. Je kunt het alleen doen of samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Lekker samen sporten! De lessen worden gegeven tussen de herfst- en kerstvakantie.

Aanmelden

Wil jij ook ontdekken wat je leuk vindt om te doen? Kijk dan snel op de folder of de website www.teamsportservice.nl/westfriesland voor al het aanbod. Het aanbod kun je vinden onder de button ‘JouwSportPas’. Inschrijven kan t/m 25 september, maar let op VOL = VOL.