Lichte regen8.6 ℃

Garage Frikkee Purmerend t.h.o.d.n. Profile Tyrecenter in Purmerend

Profile Tyrecenter Frikkee

AUTOBANDEN.
Profile Tyrecenter Frikkee is de specialist in autobanden en velgen. Voor alle merken zakelijke en particuliere voertuigen, personenwagens, bestelwagens, aanhangers, caravans leveren wij winterbanden en zomerbanden, 4 seizoenenbanden, 4 x 4 SUV banden, runflat banden en lichtmetalen velgen.

BANDENHOTEL.
PTC Frikkee wil de auto-eigenaren zo volledig mogelijk faciliteren en biedt een logeerplek voor de zomer- en winterbanden aan.
De banden zijn verzekerd en worden opgeslagen op een vaste plaats, speciaal gereserveerd voor uw auto. Dit maakt het mogelijk om snel en adequaat uw banden op veiligheid te controleren.

ONDERHOUD.
Ook voor het onderhoud aan uw prive- of leaseauto bent u bij garagebedrijf Frikkee aan het goede adres. Voor alle merken auto`s bieden wij in onze eigen werkplaats een breed onderhoudspakket aan: APK Keuring, een onderhoudsbeurt, klein en groot onderhoud, reparatie, uitlijnen, wiel balanceren, diagnose en airco service en quickservice.

APK KEURING STATION.
Onze APK Keuring is merk onafhankelijk. Voor alle merken verzorgen wij de juist onderdelen: uitlaten, accu`s, schokdempers, verlichting, remmen, trekhaken, koelvloeistof, motorolie en roetfilters.

ECOTUNING.
Onder de naam Eco Tuning Holland levert garage Frikkee Chip-Tuning op maat. Door het optimaliseren van het computerprogramma in het motormanagement-systeem van de auto wordt het motorvermogen verhoogd.
Dit bespaart brandstof en geeft uw auto meer trekkracht. Voor meer informatie www.ecotuningholland.nl.

Foto's van Garage Frikkee Purmerend t.h.o.d.n. Profile Tyrecenter

Garage Frikkee Purmerend t.h.o.d.n. Profile Tyrecenter image 1
Garage Frikkee Purmerend t.h.o.d.n. Profile Tyrecenter image 2

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
Voltastraat 2
1446 VC  Purmerend
Telefoon
0299-820016
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Garage Frikkee Purmerend t.h.o.d.n. Profile Tyrecenter. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map