Onbewolkt13.8 ℃

Dutch Promo Bags in Heerhugowaard

Dutch Promo Bags

Draagtassen zijn er in vele vormen, maten en materialen. Geschikt voor vele producten en bestand tegen allerlei omstandigheden. Ze zijn functioneel en vormen in die zin een stukje service aan uw klant. En ze zijn altijd zichtbaar en stralen het imago uit van uw merk of bedrijf. Een onderdeel van uw promotionele activiteiten.

Of u nou plastic, papieren, jute, katoenen, canvas, vilten, pp woven of non woven draagtassen zoekt, of bent u op zoek naar verzendverpakkingen voor webshops, kledinghoezen, broodzakken of kaaszakjes. Dutch Promo Bags heeft de juiste kennis om u hierbij te helpen.

Het klinkt misschien raar, maar in het woud van draagtassen is een juiste keuze best lastig. Is het geschikt voor mijn product? Past het bij mijn doelgroep? Straalt het de waarde van ons imago uit?

Dutch Promo Bags – draagtassen

Dutch Promo Bags heeft een enthousiast team met ervaring in de productie, bedrukking en levering van draagtassen. Een partner in draagtassen die haar klanten adviseert, begeleidt en helpt met deze imagodrager.

Daar waar anderen uw logo op de tas plaatsen vraagt Dutch Promo Bags zich af of dat wel het optimale resultaat is. Welke kleurcombinatie heeft impact? Kunnen we bijvoorbeeld niet beter uw website erbij communiceren of juist uw pay-off? Dutch Promo Bags denkt op het gebied van promotie met u mee. Daarvoor bieden we u onze ‘ontwerp-service’.

En waar moet je op letten om de prijs per stuk verantwoord te houden? Dutch Promo Bags werkt samen met professionals op basis van interessante prijsafspraken. Ons team staat dagelijks voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

De mix van advies, ontwerp, prijs, kwaliteit en levertijd bepaalt het succes! Daarom is het meer dan de moeite waard even contact op te nemen met: Dutch Promo Bags. Uw partner in draagtassen. Voor een vrijblijvend vakadvies.

Foto's van Dutch Promo Bags

Dutch Promo Bags image 1
Dutch Promo Bags image 2
Dutch Promo Bags image 3
Dutch Promo Bags image 4
Dutch Promo Bags image 5
Dutch Promo Bags image 6
Dutch Promo Bags image 7
Dutch Promo Bags image 8

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
Stationsplein 99 unit 256
1703 WE  Heerhugowaard
Telefoon
072-5316181
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Dutch Promo Bags. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map