Zware regenval11.6 ℃

Delftechniek BV in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Delftechniek BV

Marconistraat 30
1704RG Heerhugowaard
072-5744311
info@delftechniek.nl
http://www.delftechniek.nl

Groothandel Delftechniek B.V.

Bij technische groothandel Delftechniek vindt u alles op gebied van ‘Tools, Safety en Supplies’ voor o.a. industrie, offshore, (maritieme)bouw, scheepvaart, installatietechniek & landbouw enz. Vanuit 9 locaties in Groningen, Drenthe en Noord-Holland bieden wij bedrijven van klein tot groot een passende oplossing in technische producten, PBM’s en diensten, zowel op onze eigen locaties als op die van u.

Deskundig advies en een goede prijs-kwaliteit verhouding
Onze medewerkers staan u graag terzijde voor deskundig advies. Delftechniek is er voor iedereen die via technisch inzicht of met behulp van technische middelen hun werk uitvoert. Dankzij onze ruime kennis en ervaring bieden wij snelle, accurate en betrouwbare dienstverlening met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Via onze webshop kunt u zelfs 24/7 bestellen.

Equipment sales & service
Voor reparaties en onderhoud van reinigingstechniek, lastechniek, persluchttechniek en generatoren bent u bij onze afdeling equipment sales & service aan het juiste adres. Ook voor de volledige inrichting van uw werkplaats kunt u hier terecht.

Foto's van Delftechniek BV

Delftechniek BV image 1
Delftechniek BV image 2
Delftechniek BV image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


BP Cleaning
11-04-2019

Review:
Top bedrijf!

Geef je beoordeling over Delftechniek BV. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map