Bewolkt19.2 ℃

De Matrassenman in Enkhuizen

GOEDKOPE MATRASSEN KOPEN DOET U BIJ MATRASSENMAN.NL

De matrassenspecialist van Nederland

“Wilt u een matras kopen? Matrassenman is de goedkoopste online matrassenwinkel van Nederland”


De Matrassenman.nl is een familiebedrijf met ruim 43 jaar ervaring in de productie en verkoop van matrassen, schuimen en bedden. Wij leveren goedkope matrassen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ook verkopen wij matrassen op maat tegen de allerlaagste prijzen. Wilt u een matras kopen in een afwijkende maat? Neem dan contact met ons op. Wij bezorgen matrassen door heel Nederland. Alle matrassen zijn ook op afspraak af te halen.


Persoonlijk matrasadvies

Wilt u persoonlijk advies over onze matrassen of wilt u een matras vrijblijvend uitproberen? Kom dan naar onze beddenspeciaalzaak in Hoorn. Het adres van onze beddenspeciaalzaak is:


Onze matrassen zijn gemiddeld tot 70% goedkoper

De matrassen van de Matrassenman.nl zijn de goedkoopste van Nederland. Wij leveren matrassen tegen zeer scherpe prijzen aan zowel particulieren als hotels en recreatieparken. In ons assortiment hebben wij verschillende goedkope matrassen en bedden, bijvoorbeeld:


HR koudschuim matras (Combi, Pocketvering en Micro Pocketvering): Koudschuim matrassen hebben een hoge veerkracht en een uitstekende vochtafvoer.


Nasa traagschuim matras (Combi, Pocketvering en Micro Pocketvering): Een traagschuim matras onderscheidt zich van andere matrassen door de stabiele ligging en optimale drukverdeling. Ook voorkomt het de vorming van drukpunten. Pocketvering matras (Pocket- en micropocketvering): Een pocketvering matras bestaat uit metalen veren, voor de beste ventilatie en een hoog aanpassingsvermogen aan het lichaam.


Gel matras: Een gel matras scoort op ondersteuning, ventilatie en drukverdeling de hoogste score van alle soorten matrassen. Topdekmatras: Een topdekmatras verbetert uw ligcomfort en beschermt uw matras tegen slijtage.

Foto's van De Matrassenman

De Matrassenman image 1
De Matrassenman image 2

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
Zoutketen 45
1601 EX  Enkhuizen
Telefoon
0229-239266
Mobiel
06-28896464
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Matrassenman. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map