Bewolkt9.1 ℃

Botencentrale in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Botencentrale

Nijverheidsplein 2A
1704RB Heerhugowaard
072-5823064
06-10479912
info@botencentrale.nl
http://www.botencentrale.nl
Ik stel me graag even voor. Mijn naam is Daniël Hoekzema en ik beoefen al van kinds af buitengewoon fanatiek watersport. Het aantal boten waar ik op gevaren heb zijn niet meer te tellen: van 1,80 m rubber tot 18 meten hard staal, van motor tot zeil. Ik heb een grote passie voor watersport en ik ben dan ook altijd meer dan graag bereid om dat stapje extra te doen voor mijn mede-watersporters! Watersport zit mij in het bloed en dat vind je terug in mijn bedrijf.

Botencentrale is hét adres voor nieuwe en (jong) gebruikte sloepen en boten, watersportartikelen, buitenboordmotoren, reparatie en onderhoud. Wij kunnen tevens fungeren als deskundige partner als het gaat om bootbemiddeling. Hierbij nemen wij het hele verkooptraject op ons van begin (promotie) tot eind (aflevering) tegen aantrekkelijke bemiddelingscondities. Zo heeft u er geen omkijken naar en wordt u volledig ontzorgt tijdens de verkoop van uw boot of schip.

UW BOOT VERKOPEN?
Wilt u uw boot verkopen? Wij kunnen naar alle waarschijnlijkheid uw boot van u overnemen. Uiteraard hangt dit af van het type en de staat van uw boot. U ontvangt van ons geheel vrijblijvend een waardebepaling. Mocht deze naar tevredenheid zijn, dan kunnen wij de boot eventueel bij u ophalen en ontvangt u direct uw geld. Wel zo gemakkelijk!

GARANTIE
Wij zijn merkdealer van diverse vooraanstaande merken en leveren onze producten dan ook onder garantie van de fabrikant en/of toeleveranciers.

Hopelijk tot ziens in onze showroom aan het Nijverheidsplein 2E in Heerhugowaard. De koffie staat altijd klaar!Met vriendelijke groet,

Daniël Hoekzema
Algemeen Directeur
Botencentrale Heerhugowaard
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Botencentrale. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map