Bewolkt14.1 ℃

Celmar Fietsen in Hoorn nh

Celmar fietsen

Het is begonnen toen ik 16 jaar oud was. Ik ben begonnen met het opknappen van oude fietsen en van het een kwam het ander. Sinds 2009 zijn mijn vrouw en ik Celmar Handelsonderneming begonnen en dat begint nu een bloeiend bedrijf door heel Nederland te worden. Per september 2016 ben ik samen met Robbert een winkel begonnen in de Huesmolen te Hoorn. Hier verkopen wij nieuwe en tweedehands merk fietsen. Zowel gewone als elektrische.

Ook kunt u voor reparaties en onderhoudsbeurten bij ons terecht.

Vooral de elektrische merkfietsen beginnen steeds beter aan te slaan bij mensen, waarmee wij het steeds drukker krijgen. Wij leveren alleen top fietsen voor een goede prijs- kwaliteitverhouding.

West -Friesland
West-Friesland is het gebied in Noord-Holland dat volledig wordt omsloten door de oudste dijk van Nederland; de West-Friese Omringdijk. Op nog geen 25 kilometer van Amsterdam ligt dit provinciale monument met een totale lengte van 126 kilometer. Dit wonder van menselijke hand is al 800 jaar oud en verbindt de historische steden Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. De Omringdijk slingert als een groene route door het landschap en leidt de bezoekers van West-Friesland langs het weidse landschap met zijn unieke vergezichten, de typische lintdorpen met stolpboerderijen en de voormalig VOC-steden met hun prachtig bewaard gebleven binnensteden.

West-Friesland is een prachtige plek om te recreëren in de vrije natuur. Voor wie van wandelen en fietsen houdt zijn er vele tochten over en rondom de dijk. Het aantal natuurgebieden in deze regio breidt zich uit en er worden voortdurend nieuwe fiets- en wandelpaden aangelegd.

Foto's van Celmar Fietsen

Celmar Fietsen image 1
Celmar Fietsen image 2

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
De Huesmolen 75
1625 HZ  Hoorn nh
Telefoon
0229 - 504 202
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Celmar Fietsen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map