NEDERLAND - De merken HYMER en Bürstner staan garant voor topkwaliteit en jarenlang vakantieplezier. Ook staan de merken bekend om hun innovatievermogen; elk jaar weer worden er nieuwe campers uitgebracht. Welke campers zullen er in 2022 verschijnen? De Bürstner Lyseo Gallery, Bürstner Delfin en HYMER B-Klasse Masterline T zijn premium campers die u kunt verwachten in de collectie van 2022.

Bürstner Lyseo Gallery
Meer ruimte staat centraal bij de laatste innovatie van Bürstner. Misschien is dit wel het populairste conceptvoertuig van dit moment. Bürstner presenteert de eerste camper die een halfintegraal combineert met een alkoofmodel: van een halfintegraal tijdens het rijden, naar een alkoofmodel bij stilstand. Het ontwikkelde mechanisme ‘Gallery Roof’ is een hefbare alkoof, die het dak met behulp van een persluchtsysteem optilt. Hierdoor krijgt de camper in slechts anderhalve minuut een tweede verdieping. En dat met slechts één druk op de knop. Door deze innovatie ontstaat er dus meer woonruimte met gelijke voertuiglengte. En wat kunt u met deze extra ruimte doen? Dat kunt u helemaal zelf bepalen! U kunt het bijvoorbeeld als extra slaapruimte of als werkruimte gebruiken.

Bürstner Delfin
De iconische halfintegrale Delfin camper van Bürstner was in 2003 een gedurfde en opvallende verschijning. De populaire camper werd in 2021 opnieuw door Bürstner gelanceerd. Ook in 2022 zal de Bürstner Delfin onderdeel uitmaken van de collectie van Gelderse Camper Centrale. De Bürstner Delfin kenmerkt zich net als zijn voorgangers door zijn opvallende exterieur: in het model komen de typische blauwe lijnen terug. Ook het interieur straalt luxe uit: de camper heeft veel bewegingsruimte door de open woonkeuken en het optionele hefbed.

HYMER B-Klasse Masterline T
De prachtige camper heeft de modernste opbouwtechniek, exclusieve designelementen en een hoogwaardig interieur. De camper heeft door zijn originele cabine van de Mercedes-Benz Sprinter een sportief uiterlijk. Maar ook het schitterende interieur zal u positief verrassen. Het unieke lichtconcept van deze camper zorgt ervoor dat er veel licht naar binnen valt, waardoor de camper een ruimtelijke sfeer krijgt. Staat u ook op reis graag in de keuken? Dan zit u met de HYMER B-Klasse Masterline T goed. De luxueuze keuken is uitgerust met diepe laden, een ruim werkvlak en optionele hybride kookplaten. De premium camper is ook uitgerust met een zeer comfortabel badkamer.

HYMER en Bürstner campers bij Gelderse Camper Centrale
Wilt u meer weten over de HYMER en Bürstner campers van 2022? Bij Gelderse Camper Centrale helpen onze camper specialisten u graag. Gelderse Camper Centrale is misschien wel de grootste camperdealer van Nederland. Door ruim 45 jaar ervaring bent u bij Gelderse Camper Centrale verzekerd van service en kwaliteit op het hoogste niveau. Of u nu op zoek bent naar een occasion of nieuwe camper, wij zorgen er graag voor dat u uw droomreizen kunt verwezenlijken. Bent u benieuwd naar onze huidige voorraad? Neem een kijkje op onze website of kom langs in de showroom van Gelderse Camper Centrale. Wij helpen u graag!