Bewolkt8.1 ℃

BYKS Opleiding & Training in Zuid-Scharwoude

Bezoekadres:

BYKS Opleiding & Training

Rietvoorn 21
1722HX Zuid-Scharwoude
0623288574
info@byks.nl
http://www.byks.nl

BYKS

is een onafhankelijk opleidingsinstituut gespecialiseerd op het gebied van Arbeidsomstandigheden en (bedrijfs-)veiligheid.

De kernactiviteiten bestaan uit het geven van praktische veiligheidsopleidingen en trainingen. Hierbij moet u onder andere denken aan opleidingen en herhalingen Bedrijfshulpverlening, Eerste Hulp verlener (EHBO), Basic Life Support (Reanimatie), bedienaar AED (Automatische Externe Defibrillator) en Kleine Blusmiddelen.

Ook verleent B Y K S een aantal services zoals ondersteuning bij het aanvragen van een gebruiksvergunning, het maken van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), het Plan van Aanpak en het Bedrijfsnoodplan. De noodzakelijke Ontruimingsoefeningen zitten ook in ons aanbod. Ontzorgen, om u dat te laten doen waar u goed in bent.

Uiteraard zijn ook alle gerelateerde cursussen Preventiefunctionaris, Hoofd Bedrijfshulpverlener, Ploegleider BHV of VCA bij ons te volgen.

Ook buiten het veiligheidsgebied zijn we actief in opleidingen en trainingen.Innovatief, Inspirerend en als een maatwerkpak voor U ontwikkeld, geschreven en getraind dat is BYKS

Foto's van BYKS Opleiding & Training

BYKS Opleiding & Training image 1
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over BYKS Opleiding & Training. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map