Bewolkt11.6 ℃

Bo en Belle Kinderkleding in Medemblik

Bo & Belle Kinderkleding

Graag stellen wij u even voor aan Melissa en Kelly van Belleghem, de trotse eigenaresses van Bo & Belle Kinderkleding.
Ze zijn elkaars zusjes en vriendinnen, met dezelfde gedachte; samen een baby- en kinderkleding winkel beginnen. Met lieve, leuke en kleurrijke merken en verschillende stijlen. Want dat ontbrak nog in Medemblik. In 2014 werden de handen ineen geslagen en de grote sprong gewaagd; het starten van een eigen zaak!

Er moest een pand komen die bij hun concept past. Een mooi en authentiek pand met een lieve sfeer en een oud geveltje…..een pandje met een verhaal. En zo geschiedde. Met trots openden zij hun winkel op vrijdag 2 mei 2014, en runnen zij nu al ruim een jaar hun winkel midden in de sfeervolle en authentieke binnenstad van Medemblik.

Na een succesvol jaar hebben wij in 2015 hun webshop erbij geopend, en zijn zij voor hun klanten nu ook via internet bereikbaar. Met een mooie diversiteit aan merken voor babykleding, kinderkleding, positiekleding en diverse accessoires hebben zij een prachtig concept. Zelfs in de prijsjes vind je voor ieder wat wils!

Met heel veel plezier staan Kelly en Melissa voor u klaar. Shoppen met uitgebreid & deskundig styling advies is een genot bij Bo & Belle Kinderkleding! Voor de kleintjes vind u zelfs een kinderhoek waar zij kunnen spelen, terwijl mama rustig aan het shoppen is.

Foto's van Bo en Belle Kinderkleding

Bo en Belle Kinderkleding image 1
Bo en Belle Kinderkleding image 2

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
Nieuwstraat 35
1671 BA  Medemblik
Telefoon
0227-743502
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Bo en Belle Kinderkleding. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map