Bewolkt14.1 ℃

Anytime Fitness in Purmerend

Anytime fitness

Watermeloen, ijsjes, strand en het verlangen naar een airco waren de afgelopen weken trending topic. Bij Anytime Fitness Purmerend waren het elke dag blije gezichten bij binnenkomst van de sportende leden. Ohhh wat is het weer lekker koel hier!!! De zonnebril werd afgezet en de slippers maakten plaats voor sportschoenen. 365/24 kunnen sporten in een club die nooit sluit wordt o.a. ook bepaald door een goede klimaatbeheersing.

Het helpt dat Thomas en Mark, onze sportieve instructeurs, om de klanten op hoog niveau te begeleiden. Zij werken met lichaamscompositie,- en conditie metingen en passen de trainingschema’s voortdurend naar behoefte hierop aan.

Wat je zal opvallen is de ruime opzet en het stijlvolle interieur. Dat in combinatie met de topapparatuur die alle 4000 clubs wereldwijd kenmerkt zijn een verademing.

Wil je de ambiance van deze coole fitnessclub proeven en de airco zelf ervaren? Dat kan….Stap de club binnen en ontdek het zelf. Met onze gratis 7 dagenpas kan je de club uitproberen. Je vraagt deze gemakkelijk aan via onze website of kom gewoon bij ons binnenlopen.

Foto's van Anytime Fitness

Anytime Fitness image 1
Anytime Fitness image 2

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
Nieuwstraat 32a
1441 CM  Purmerend
Telefoon
0299 200 331
Mobiel
06-29296888
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Anytime Fitness. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map