Bewolkt18.6 ℃

Dirlex in Noord-Scharwoude

Omdat ik jaren lang in Alkmaar heb gewerkt, stel ik mij graag even voor aan de mensen in Heerhugowaard, Langedijk en omgeving!

Mijn naam is Kemal Dirlik. Eigenaar van Dirlex; interim en advocaat. Met uw bedrijf kunt u mij inhuren als interim-advocaat op projectbasis en ondernemers en particulieren kunnen mij inschakelen voor juridisch advies en het voeren van gerechtelijke procedures. De belangrijkste rechtsgebieden waarvoor u mij kunt inschakelen zijn aansprakelijkheid, contracten en vastgoed.

Dirlex is op 1 september jl. gestart en het is mijn eigen advocatenkantoor. Daarvoor was ik 8,5 jaar werkzaam bij een groot advocatenkantoor. Nu heb ik een eenmanszaak waardoor ik in staat ben om lage tarieven te hanteren. U koopt dus veel ervaring voor weinig geld in.

Ik nodig u uit om eens naar www.dirlex.nl te surfen. Daar vindt u een blog met de gelijknamige titel “De wet van Dirlex” waarin ik nader uitleg waar de naam Dirlex voor staat. Ook vindt u daar voorbeelden van rechtsvragen waar ik u mee kan op helpen op het gebied van aansprakelijkheid, contracten en vastgoed.

Dus schroom niet om mij te bellen (06-4328 9695) of te mailen (mail@dirlex.nl) om een keer kennis te komen maken. Alle eerste gesprekken, hoe lang ze ook duren, zijn altijd gratis. Komt u een keer langs? De koffie of thee staat klaar! Hopelijk tot ziens!

Kemal Dirlik Advocaat en eigenaar van Dirlex

Zoek een bedrijf in Stede Broec:

Adres
De Mossel 3
1723 HZ  Noord-Scharwoude
Telefoon
0226-427425
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Dirlex. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map