BOVENKARSPEL - Bij een bushalte voor het treinstation Bovenkarspel-Grootebroek beroofden twee mannen een 20-jarige man van zijn jas. Heb jij iets gezien of weet je meer? Laat het de politie weten!


Op maandag 5 december 2023, omstreeks 21:00 uur, stond het slachtoffer bij een bushalte voor het treinstation Bovenkarspel-Grootebroek. Hij stond daar samen met een vriend. Hij zag twee mannen uit de richting van de Burgemeester J.N. Stuifbergenlaan aan komen lopen. De verdachten vroegen op agressieve wijze naar het merk van de jas van het slachtoffer. Vervolgens werd hij twee keer in het gezicht geslagen door één van de verdachten, en de andere verdachte trapte nog eens na. De verdachten stalen de zwarte jas met oranje voering van het slachtoffer. In zijn jaszak zat ook zijn pinpas die is weggenomen.

Door de shock en de hoge impact hebben het slachtoffer, en de getuige die bij hem was, niet gezien welke kant de verdachten opgingen.


Signalementen van de verdachten

Verdachte 1
Geslacht: man
Lengte: 175-185 cm
Leeftijd: 30-35 jaar
Huidskleur:
Haar: kort zwart haar
Kleding: Mogelijk grijze jogginsbroek en blauwe jas

Verdachte 2
Geslacht: man
Lengte: 185-195 cm
Leeftijd: 30-35 jaar
Kleding: mogelijk lichte jas met een hoodie eronder

Contact

Heb je wat gezien of gehoord wat ons kan helpen? Laat dit weten via het tipformulier of geef het anoniem door via 0800-7000 of meldmisdaadononiem.nl.